2010. november 22., hétfő

Gru

Nagyon aranyos és nagyon kedves kis film ez. Nem megvetendő! :) (Eredeti címe: Despicable me)

Nem túl gyakran szoktunk moziba járni, azaz inkább úgy mondanám vannak időszakok amikor többet megyünk és van amikor hónapokig semmi. Egy ilyen "hónapokig semmi" időszak után betévedtünk (na jó határozott szándékkal mentünk) egy másik filmre, amikor arra lettem figyelmes, hogy helyes kis sárga lények árasztották el a mozit. Bevallóm először kis bacilusoknak hittem őket, de már akkor megnyertek maguknak. Aztán láttam a filmet beharangozó poszter. Fogalmam nem volt miről szólhat ez a mese, de az érdeklődésemet felkeltette. És jött a mozi előzetes és megvilágosodtam. Ezt mindenképpen látni kell!
Akkor ugyan még nem tudtam, hogy a sárga lények a MINYONOK, de az igazi minyonnal ellentétben szerettem őket! És mikor elkezdték vetíteni rögtön felkerekedtünk és megnéztük. 3D-ben. Megérte!!!!
Most is szívesen mennék és megnézném újra (hajj de jó is lenne ha nem kéne dolgozni!)

 
Az idilli kertvárosi miliőben, a fehér léckerítéses, rózsabokrokkal szegélyezett otthonok között áll egy fekete ház kiszáradt kerttel. A szomszédoknak sejtelmük sincs arról, hogy a ház alatt hatalmas, titkos búvóhely terül el. Fáradhatatlan, apró szolgáinak hadától körülvéve itt tervezi Gru a világtörténelem legnagyobb rablását. El fogja lopni a Holdat. (Igen, a Holdat!) Gru örömét leli mindenben, ami gonosz. Arzenáljában van zsugorsugár, fagyasztósugár, valamint földi és légi harci járművek, és leigáz mindenkit, aki az útjába áll. Mígnem egy nap szembe találja magát három árva kislány elképesztő akaraterejével, akik olyasmit látnak benne, amit eddig senki más: a potenciális apukát. A világ egyik legnagyobb gonosztevője most összeakad élete legnagyobb kihívásával: három kislánnyal, akiknek neve Margo, Edith és Agnes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails