2010. augusztus 5., csütörtök

Virág, ami nem hervad el...

...csak elolvad.
Igen, igen ez nem más mint a rózsafagyi!
Ezt a gyönyörű darabot ma kaptam a névnapomra.

KÖSZÖNÖM SZÉPEN!

És ami az egészben (a látványon felül) a legjobb, azok mégiscsak az ízek.  Ugyanis sajttorta + levendulás fehércsoki az, amiből ez a csodás kis rózsa elkészült!

Soha nem szerettem (nem ez így nem igaz) nem értettem, ha valaki elmegy fagyit enni, akkor miért vaníliát és csokit kér. Jó, persze igaz, hogy egy igazi vanília vagy egy igazi csokoládé fagyi remekmű tud lenni. De akkor is... Ennyi erővel ehetné otthon dobozból is. Szóval én fagyi területén kifejezetten szeretek új és érdekes ízeket kipróbálni.
Csak ajánlani tudom a szicíliai vecsernyét, a robbanócukorkásat, az epres bodzát, a bazsalikomos zöldcitromot, a levendulás fehércsoki és a csilis csokit is (azaz most hirtelen ennyi jutott csak eszembe)!

És persze azért igazi virágot is kaptam, méghozzá ilyen gyönyörűeket!

EZT IS NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!
(Így már ezek sem hervadnak el soha!)

4 megjegyzés:

Related Posts with Thumbnails